2012-11-11

Lite lagom less

För tillfället har jag ingen vidare lust eller energi till det man, lite högtravande, kan kalla skapande verksamhet. Symaskinen står och samlar damm på köksbordet och det ligger garn och tygtravar överallt samtidigt som jag mest sitter i soffan helt oengagerad. Trött. Less. Allt känns bara tråkigt (och inte blir det bättre av att det är mörkt, grått och trist utomhus; det är nästan så att jag längtar tills det börjar snöa på allvar för då blir det åtminstone lite ljusare). Samtidigt vet jag att det förmodligen kommer att vända, det brukar göra det till slut. Tack och lov!

En sak har jag i alla fall gjort de senaste veckorna. Mitt badrum går i rosa, svart och vitt (alla textilier alltså, inte golv och väggar) och jag tyckte att det saknades en tavla att ha ovanpå badrumsskåpet, så jag bestämde mig för att göra en i nyss nämnda färgskala.


Jag botaniserade bland mina stora pappers- och tidningshögar och efter en hel del klippande, funderande, omflyttande samt klistrande blev det så här:Därefter tog jag fram en oanvänd ram som jag hade i gömmorna vilket gav detta ofrivilligt speglande slutresultat:

Än så länge har tavlan inte kommit på plats i badrummet (måste dammtorka först) men jag tror det kommer att bli bra. Åtminstone kan jag glädja mig åt att den matchar handdukarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar