2013-10-19

Londonresa i oktober

Hej hej, här är jag igen! Det var länge sedan, men bättre sent än aldrig brukar det ju heta. Jag missade att göra ett "september i bilder-inlägg" så jag slår ihop det med oktoberbilderna i ett kommande inlägg istället. Nåväl, vad har då hänt sedan sist? Det gamla vanliga naturligtvis, såsom jobb och det eviga och så gott som alltid lika tråkiga hushållsarbetet. Desto roligare var det med Londonresan som jag och delar av familjen gjorde i början av oktober. Mycket trevligt hade vi och vädret var härligt (ytterst lite regn!) och sensommarlikt.

Vi promenerade i parker, tittade in hos Charles Dickens,hälsade på Virginia Woolf
och pratade med en ekorre.


Stora och pampiga museer besöktes och de obligatoriska vykorten införskaffades:

Annan shopping förekom också, till exempel på det charmigaste varuhuset av alla, Liberty. Där bestämde jag mig - vilket tog sin tid, de har så många vackra tyger att välja mellan - för det här bomullstyget: 


Förmodligen ska jag sy en blus av tyget, det är tunt och har ett fint fall så jag tror att det kan bli bra. Efter allt detta promenerade vi ännu mer, vi gick och gick och gick lite till (hej träningsvärk i benen). Var riktigt slut i flera dagar efter hemkomsten. Men kul var det, och fler tyger vill jag köpa! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar